* gratuit în licee * pentru grupuri şi Săptămâna Altfel *

Dragă adolescent / Dragă adolescentă,

Atât în prezent, cât mai ales în viitor, pentru a putea trăi, ai nevoie de o calificare din ce în ce mai înaltă în raport cu tine însuți, cu alții, cu realitatea și cu viața în general. Școala îți oferă o altfel de calificare. Cu siguranță ai întâlnit adulți care, deși sunt specialiști într-un anumit domeniu, sunt total neajutorați și neîmpliniți în relația lor cu alții, cu ei înșiși, dar și cu viața.

Educația ta trebuie să vizeze dezvoltarea potențialului cu care te-ai născut. 

Din acest motiv, am creat aceste ateliere, prin intermediul cărora tu să poți înțelege ce posibilități și resurse ai de a-ți face viața așa cum ți-o dorești.

Numai acei oameni care dețin o calificare înaltă în raport cu viața 

se descurcă ușor și trăiesc împliniți.

* abordare numerologică *

#1

Vibrația interioară îți arată din ce aluat ești tu construit, ritmul trăirii tale interioare, cum te simți tu pe tine și în tine, reacțiile, instinctele, ce (nu) îți place, calitățile, abilitățile, fricile, lumea ta subiectivă.

#2

Vibrația exterioară (socială) este modul tău de manifestare, relația ta cu ceilalți, cum te văd și te percep ceilalți, ce așteaptă de la tine, cum îți joci tu rolurile sociale, lumea ta obiectivă.

#3

Vibrația globală dezvăluie comportamentul general și motivațiile tale, așa cum ești tu în integralitatea ta, armonizând vibrația interioară cu cea socială, și oferă suportul necesar depășirii provocărilor și obstacolelor din viața ta; 

Matrița psihoenergoinformativă îți indică puterea personală și cum obții bunăstarea. 

#4

Vibrația destinului îți arată „destinația” ta, ce trebuie să devii pentru a fi în concordanță cu voința Universului, muntele menirii tale; îți indică ce trebuie să îndeplinești și unde trebuie să ajungi ca să te simți împlinit

* Scara împlinirii reprezintă drumul pe care îl ai de parcurs pentru a-ți îndeplini destinul și a reuși să atingi fericirea; aceste drum al vieții poate fi mult mai ușor dacă înțelegi importanța parcurgerii fiecării etape și respecți ordinea lor

#5

* Dezvoltarea optimă conform Ciclului de 9 ani  fiecare ciclu de 9 ani și fiecare an al ciclului aduc cu sine anumite informații și își pun amprenta asupra ta într-un mod diferit, pentru că vin cu cerințe diferite, iar tu ai nevoie să dezvolți anumite abilități și capacități în mod predominant, țintit și nu la întâmplare.

* abordare psihologică *

Dragă adolescent / Dragă adolescentă,

Totul pleacă de la gândire. Problemele emoționale sunt provocate de modul de a gândi, de aceea ai nevoie să înveți cum să gândești eficient.

De aici vom porni la drum:  vei învăța cum să te raportezi corect la realitate – cum să gândești, cum să comunici, cum să acționezi.

#1

#2

#3

#4

#5

Descoperă-ți potențialul!

Detalii: contact@adriana-nicolae.ro

Trainer: Adriana Nicolae

error: Content is protected !!