Cum ne pregătim pentru a avea Prezentul dorit, adică o viață așa cum ne dorim?

În primul rând, simplificând-o. Totul poate fi redus la ceea ce este esențial.

În al doilea rând, cunoscând mecanismele vieții: în baza căror legi funcționăm noi, oamenii, dar și universul în care trăim?

Pași – 4 planuri pe care trebuie să lucrăm, exact în această ordine

Planul fizic presupune grija pentru a rămâne în formă, sănătoși și plini de energie; include mișcare în aer liber, o dietă sănătoasă și odihnă.
Planul emoțional presupune dezvoltarea capacității noastre de a ne gestiona emoțiile – este atitudinea cu care abordăm oamenii și evenimentele. Modul în care reacționăm la diverse situații zilnice poate fi modificat: alegem să fim subiectivi (ne lăsăm afectați) sau obiectivi (nu luăm lucrurile personal).
Planul mental presupune cunoașterea legilor lumii fizice în care trăim (legi fizice, mecanice, electromecanice, psihologice, biologice și fiziologice) și, implicit, dezvoltarea unor abilități precum memoria, concentrarea, viteza de reacție, atenția, luarea deciziilor, flexibilitatea, etc.
Planul spiritual implică viziunea de ansamblu asupra lumii în care trăim, cunoașterea legilor spirituale, înțelegerea faptului că suntem toți interconectați și că tot ceea ce facem are consecințe.

În acest program (dezvoltat pe cele patru planuri) veți găsi resurse (informații și linkuri) pe care eu le consider utile. 

Sănătatea corpului 

Viața emoțională

Viața psihică 

Viața spirituală

România mea

 

DANIEL DAVID

→ planificarea vieții: aici

→ despre fericire: aici

=================================================================

error: Content is protected !!