Ești pregătit să (te) schimbi?

Pentru că…

Seminariile și Programele de Dezvoltare umană pe care le ofer sunt exclusiv destinate celor care doresc să se dezvolte personal și profesional, să meargă prin viață fără victimizări și să treacă la un nivel superior de înţelegere şi de practică pentru susținerea echilibrului interior.

Important pentru mine

  • este focusul pe muncă susținută, fără de care dezvoltarea / schimbarea nu este posibilă, indiferent de cât de multe lucruri am ști
  • este gradul de integritate și compasiune necesar pentru a practica munca de consiliere
  • consider că, pentru omul care are nevoie de un sprijin, nu contează câte tehnici cunoaște terapeutul și câte inițieri a primit, ci cât de prezent și autentic este acesta în relație cu clientul său, în ce măsură îi vrea binele și cât de dispus este să îl ajute – inclusiv recunoscând că, în unele situații, nu poate să facă acest lucru.

Modalități de lucru

Grupuri deschise sau în organizații

Poți lua legătura cu mine folosind formularul de mai jos, telefonic la (+4) 0726.355.967, dar și pe Facebook sau Google plus.

=================================================================

ANUNȚ pentru 2018

Ca urmare a unor proiecte educaționale și editoriale în care sunt implicată, în acest an nu voi ține seminarii, cursuri și nu voi putea fi disponibilă pentru activitatea de consiliere psihologică.

Mulțumesc pentru înțelegere!

=================================================================

1 comentariu

Stevan dinu · 05.03.2018 la 19:11

Buna,
As putea cunpara, maine cand merg spre cursul lui Anatol cateva carti de la sediul vostru?
Intre ce ore va gasesc?
Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: Content is protected !!