Prezentul dorit,

prin respect, responsabilitate și recunoștință

 

Repere din parcursul profesional

Educație și formare

Experiență profesională

 Certificări ANC

  • Consilier pentru Dezvoltare Personală
  • Formator
  • Consilier vocațional
  • Manager de Resurse Umane
  • Manager în activitatea de turism
  • Ghid local / Ghid național

Afilieri

Proiecte și Activități educaționale și profesionale

Prezența online

Valori personale: respect (față de viață în complexitatea și manifestările ei), responsabilitate pentru propria cale în viață (gând, emoție, cuvânt, faptă), recunoștință (consider că viața mea este darul lui Dumnezeu pentru mine).

Putem să ne simțim împliniți, cu condiția să existe un sens în tot ce facem. Știu, din experiență, că acest lucru nu este deloc ușor de realizat. Puțini își împlinesc visurile, pentru că puțini știu că pot face acest lucru, că dețin tot potențialul și „arsenalul” necesar pentru a reuși în ceea ce și-au propus.

Le mulțumesc părinților mei (sunt ceea ce sunt datorită și din cauza lor) și le port recunoștință mentorilor pe care i-am avut de-a lungul vieții: Valerica Lungu (Biserica Izvoarelor de Leac), care m-a ajutat să nu urăsc indiferent de cât de rănită mă simt, Aurora Sităruș, de la care am învățat că Universul în care trăim se conduce după propriile legi, iar necunoașterea lor nu ne scutește de consecințe, și Anatol Basarab, terapeutul meu de suflet, care îmi arată cum să îmi trăiesc viața (și nu să mă trăiască ea pe mine) și cu ajutorul căruia parcurg un proces continuu de restructurare afectivă și cognitivă.

Citate care vorbesc despre mine mai bine decât aș face-o eu:

Împărăția lui Dumnezeu înlăuntrul vostru este. – Luca 17:21

Când fac bine, mă simt bine. Când fac rău, mă simt rău. Asta e religia mea. Abraham Lincoln

Un copil poate oricând să învețe un adult trei lucruri: cum să fie mulțumit fără motiv, cum să nu stea locului niciodată și cum să ceară cu insistență ceea ce își dorește. Paulo Coelho

Viața nu ți se îmbunătățește din întâmplare, ci prin schimbare. Jim Rohn.

Să fii tu însuți într-o lume care încearcă neîncetat să te modeleze în altceva este cel mai mare triumf. Ralph Waldo Emerson

 

CV Adriana Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: Content is protected !!