PREGĂTEȘTE-ȚI ADOLESCENTUL PENTRU VIAȚĂ

* curs psihonumerologic destinat părinților de adolescenți *

Devenim părinți și ne implicăm în acest proces încă din primul moment în care facem cunoștință cu copilul nostru. Uneori ezităm atunci când luăm o decizie, alteori suntem siguri de metodele noastre; uneori simțim nevoia să cunoaștem oameni care trec prin aceeași experiență, iar alteori avem nevoie și de puțină îndrumare.

Un lucru este sigur: în tot ceea ce facem punem și o bucățică din sufletul nostru și ne dorim să creștem oameni frumoși, de care să ne simțim mândri. Ca părinți, cel mai important este să învățăm să ne raportăm mereu la nevoile, tendințele și etapele de dezvoltare ale copilului.

Timpul trece și copilul crește. Adolescența este o perioadă tare zbuciumată și plină de tensiune atât pentru tine ca părinte, cât și pentru adolescentul tău. 

 

=================================================================

Dragă mamă / Dragă tată,

Consider că, pentru a fi părinte, ai nevoie de cele mai înalte calificări: în raport cu tine însuți, cu copilul tău, cu realitatea și cu viața în general. Școala nu ți-a oferit nicio astfel de calificare. Cu siguranță ai întâlnit părinți care par specialiști în parenting, ai văzut și pe alții care sunt total neajutorați și frustrați în relația lor cu copiii, cu ei înșiși, dar și cu viața.

Este firesc, sistemul educațional și societatea ne pregătesc pentru piața muncii și nu pentru viață.

Din acest motiv, am construit acest curs în două module: pentru ca tu să ai la îndemână instrumentele cu care să clădești un viitor pe cât posibil de sănătos și împlinit pentru adolescentul tău, precum și să îți contruiești prezentul dorit în calitate de părinte.

Investești în primul modul – perspectiva numerologică, iar pe al doilea – perspectiva psihologică îl primești gratuit, ca suport din partea mea.

 

MODUL 1 – SEMNELE DE CIRCULAȚIE PRIN VIAȚĂ

dezvoltarea copilului și adolescentului din perspectivă numerologică

===================================================================

 

MODUL 2 – ALĂTURI DE COPILUL TĂU

dezvoltarea copilului și adolescentului din perspectivă psihologică

Investiție – efort, timp, bani

Ne vom întâlni în 7 ateliere,  începând cu data de 6 octombrie, în fiecare miercuri seara, de la ora 19:00 live online, via zoom.

Lucrăm intens în intervalul 19:00 – 21:00; între întâlniri, tu testezi și aplici în viața ta, adaptezi recomandările primite, iar în întâlnirile următoare transformăm împreună experiențele în bune practici.

→ Poți contracta un atelier sau întregul program, în funcție de interesele tale.

→ Poți achita 100 lei la fiecare întâlnire.

 ========================

Perioadă înscrieri: iunie – septembrie 2021

Începem: 6 octombrie 2021 

Calendar desfășurare: octombrie (6/13/20/27); noiembrie (3/10/17);

Preț: 100 lei/întâlnire

Înscrieri: contact@adriana-nicolae.ro

Cursul este destinat părinților de preadolescenți și adolescenți (9-18 ani), însă sunt bineveniți și părinții cu copii mai mici, care își doresc ca adolescența copiilor „să nu îi ia prin surprindere”.

========================

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: Content is protected !!