Numai acei oameni care dețin o calificare înaltă în raport cu viața 

se descurcă ușor și trăiesc împliniți.

Legile universului și legile naturii 

– începând din 2020 –

 

Majoritatea obiectelor pe care le utilizăm au instrucțiuni de folosire: astfel, nouă ni se pare simplu să păstrăm acele obiecte în cea mai bună stare, avem nevoie doar să respectăm instrucțiunile. Însă viața trăită în armonie cu noi înșine și cu lumea înconjurătoare pare că nu are instrucțiuni de utilizare. Dar nu este deloc așa.

De fapt, noi circulăm nu doar pe străzi, ci și prin viață. Avem semne la fiecare pas și, dacă ne antrenăm în a le citi, ne vom descurca foarte ușor. Dacă nu știm care sunt aceste semne de circulație prin viață, vom trece în mare viteză pe lângă ele, le vom evită și le vom încălca, pentru ca mai apoi să ne mirăm că avem tot felul de suferințe fizice, mentale și emoționale.

Cu toții ne dorim să fim sănătoși, iubiți, fericiți și asigurați din punct de vedere material. Unii oameni dobândesc bunăstarea fără a depune cine știe ce eforturi, pe când alții se străduiesc din răsputeri, dar nu pot atinge ținta propusă. De ce? Pentru că primii au învățat să respecte regulile (semnele de circulație), adică știu cum să gândească, să vorbească și să acționeze corect în raport cu ceilalți.

Nimic nu funcționează în lume și în interiorul nostru fără legi spirituale sau fizice, iar viața trăită în conformitate cu aceste reguli devine simplă și frumoasă.

Vom înțelege cum să trăim armonios și sănătoși doar respectând semnele de circulație prin viață, adică regulile lumii în care trăim!

 

error: Content is protected !!